Elke dag scherp geprijsd.

U wilt erop kunnen vertrouwen dat u een concurrerende brandstofprijs betaalt. Daarom houdt Shell Peelland de brandstofprijzen scherp in de gaten. Wij rijden elke dag een prijzenronde om ervoor te zorgen dat wij u een concurrerende prijs kunnen bieden. Onder het motto "Elke dag scherp geprijsd" levert Shell Peelland zuinige brandstof tegen een scherpe prijs in vergelijking met tankstations in de buurt - iedere dag weer.

Scherp geprijsd met alle voordelen van Shell.

Door de brandstofprijzen in de omgeving goed in de gaten te houden, kunnen wij u op dit station steeds een concurrerende prijs bieden. Maar daarnaast profiteert u natuurlijk ook van hoge kwaliteit brandstoffen, Air Miles en Shell Bonus Miles (dat zijn extra Air Miles) waarmee u voor mooie cadeaus kunt sparen, aantrekkelijk aanbiedingen in de winkel en natuurlijk de uitstekende service van onze medewerkers die u graag van dienst zijn.

U bespaart nog meer.

De Euro 95 en Diesel van Shell noemen we Shell Fuel Save. Dat is zuinige Euro 95 en Diesel die niet meer kost. Ten opzichte van reguliere Euro 95 en Diesel kunt u wel 1 liter per tank besparen* ter wijl het niets extra kost. Zo kunt u tot wel enkele centen per liter extra besparen. Daarnaast kunt u op elk Shell Station brandstof betalen met Air Miles

Weten hoe de brandstofprijzen in Nederland tot stand komen, klik hier